Τρόποι πληρωμής

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
 
Όλες οι συναλλαγές του www.kitchenworx.gr πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Wallet.
 
Οι αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kitchenworx.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Η εταιρεία δεν θα έχει ποτέ γνώση των στοιχείων της κάρτας ή του λογαριασμού σας. Μετά την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων για την καταχώρηση της παραγγελίας και την αποδοχή των όρων χρήσης του ιστοχώρου, ο πελάτης θα μεταφέρεται αυτόματα στον ασφαλή ιστότοπο – περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει απευθείας τα στοιχεία της κάρτας του.
 
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV-CVC-CID), που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Το κατάστημα μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

VIVA WALLET 

Μπορείτε να πραγματοποιείτε την εξόφληση μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στην πλατφόρμα Viva Wallet Smart Checkout. Με τη δυνατότητα του Viva Wallet Smart Checkout κατευθύνεστε με ασφάλεια στο περιβάλλον της πλατφόρμας για τη ολοκλήρωση της παραγγελίας.

KLARNA

Απολαύστε την ευελιξία της KLARNA.Τώρα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με έως και 3 δόσεις άτοκα μέσω της Klarna. 

Προσθέτοντας τα προϊόντα στο καλάθι επιλέγξτε τρόπο πληρωμής μέσω κάρτας για να μεταφερθείτε στο περιβάλλον της Viva Wallet, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε έως και 3 δόσεις άτοκα με την Klarna. 

PAYPAL
 
Μπορείτε να εξοφλείτε την αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε μέσω Paypal. Με τη δυνατότητα του Paypal Express Checkout η παραγγελία ολοκληρώνεται γρήγορα και με ασφάλεια.
 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
 
Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.
 
Προσοχή η επωνυμία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία με την οποία έχει γίνει η παραγγελία (δηλαδή εάν το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο kitchenworx.gr είναι Παπαδόπουλος, τότε και στην κατάθεση να αναγράφετε το όνομα Παπαδόπουλος).
 
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρείας είναι:
 
Πειραιώς
IBAN: GR45 0172 0720 0050 7207 2021 443
Λογαριασμός: 5072-072021-443
Δικαιούχος: Fashion Worx Μον. Ι.Κ.Ε.
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 
Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του προϊόντος μέσω αντικαταβολής χωρίς έξοδα αποστολής! Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας.
 
Για αγορές που υπερβαίνουν τη συνολική αξία 500€ και άνω σε ιδιώτες δεν επιτρέπεται η εξόφληση των παραγγελιών με μετρητά, βάσει της παρ. 3 του άρθρου 20 του ν. 3842/2010, εξοφλούνται από τους αγοραστές τους αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου (τραπεζική κατάθεση).Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λεωφ. Ηρακλείου 391

141 22 Νέο Ηράκλειο Αττικής

Τηλ: 210 6040500

Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 16:00